Swedish
English

Matlagningskvällar: Mat & vin i unik, avstressande miljö

Matlagningskväll för förbokade grupper med minst 8 personer

Vi börjar matlagningskvällen med en välkomstdrink och ett litet tilltugg på Flybridge. Tillsammans med vår köksmästare eller souschef går vi igenom kvällens händelser. Recepthäfte och förkläde delas ut – dem får man givetvis får behålla. Gruppen delas upp i olika lag som sedan får skapa en rätt från början till slut.

4-rätters Gourmetmiddag med lyxiga råvaror från hav & land

Ni lagar tillsammans en 4-rätters meny utifrån säsongens bästa råvaror, i vårt öppna kök med utsikt över hamn och stad. Sedan avnjuter ni middagen i vår vackra matsal på övervåningen, med panoramautsikt över Göteborg. För er som önskar sitta lite avskilt kan vi erbjuda vårt chambre separée med plats för upp till 16 personer.

vinpaket med noga utvalda viner

I våra vinpaket ingår 4 olika viner till menyn – ett glas passande vin till varje rätt som vi presenterar och pratar lite kring. Det serveras även vin eller öl samt mineralvatten under matlagningens gång.

BRA ATT VETA

Vi rekommenderar våra gäster att börja kvällen tidigt, ca kl 17–18 för att få gott om tid för både matlagning och middag. Kvällens program tar ca 4-5 timmar.

Är gruppen över 20 personer bjuder vi på en champagneprovning, då vi delar in gruppen i två lag för att ni ska få ut så mycket som möjligt av matlagningen.

1 595:- per person exklusive moms.

Utöver 4-rättersmiddagen ingår välkomstdrink med tilltugg, dryck under matlagningens gång, passande viner till middagen, kaffe, förkläde och recepthäfte.

För frågor, kontakta oss gärna på 031-51 00 00 eller maila till hanna@riverrestaurant.se

Varmt välkomna till en unik matlagningskväll hos oss på River Restaurant On The Pier!